top of page
IMG-0923.JPG
Over Edith

Ik ben met dieren opgegroeid en heb mijn hele leven een passie voor dieren gehad. Ik zie het als mijn taak onze dieren op een professionele maar natuurlijke manier te behandelen. Doordat ik veel kursussen gevolgd heb zowel op het gebied van de humane geneeskunde als van de dierengeneeskunde, heb ik al vroeg ontdekt, dat er alleen een verbetering mogelijk is, als 

- de oorzaak van het probleem aangepakt wordt.

 

- het nodig is, jou in het genezingsproces te betrekken omdat jullie met elkaar een onlosmakelijke verbinding hebben.

 

Ik heb al veel ervaring kunnen opdoen in landen als Spanje, Duitsland, Zwitserland, Oosterrijk, Belgie en Nederland. Ik heb dieren van VIPS mogen behandelen, Internationale spring-en dressuurpaarden naar betere prestaties mogen helpen, maar ook bekende hondefokkers hebben mijn hulp gevraagd bij de gezondheids- of gedragsproblemen bij hun dieren.

 

 Ik vind het fascinerend om te zien welke mogelijkheden alternatieve geneeskunde kan bieden op het gebied van welzijn en gezondheid bij mens en dier. Voor mij is er niets mooiers dan het dier en daarmee ook de eigenaar te helpen.

Achtergrond en opleidingen

 

Naast de fysiotherapie en natuurgeneeskunde heb ik volgende kursussen en specialiseringen gedaan:

Mens 

Fysiotherapie, Manuele therapie, Akupunktuurmassage, Bobath therapie, Haptomomie, Kinesiologie (George Goodheart), Lymphdrainage, Sportfysiotherapie, Bioresonantie, Tapen en bandageren, Orthomoleculaire therapie, PNF (USA), Water therapie.

                                                      

Dier

Kinesiologie, Bioresonantie, Phytotherapie, Jin Shin Jyutsu, Schüsslerzouten, Voedingsadvies voor dieren, Diercommunicatie, Aromatherapie, Bachbloesem therapie, Homeopathie.

bottom of page