top of page
De passie van Vitalhorses

 

Vanuit mijn jarenlange ervaring heb ik gezien dat genezing van dieren alleen op een holistische manier mogelijk is, net als bij mensen. Als je dat ook gelooft en al lang het verlangen hebt gehad om dieren te zien als die wezens die ze werkelijk zijn, dan zul je hier iets nieuws leren. Ik combineer mijn gaven, mijn ervaring en mijn kennis om mens en dier in een optimale balans te brengen.

Het ligt me vooral na aan het hart de mens duidelijk te maken, hoezeer het dier met ons verbonden is, en het daardoor heel goed mogelijk is, dat je dier jouw problemen overneemt. We zijn verbonden met de natuur van ons dier, daarom is het belangrijk om te weten wat jouw dier je met zijn ziekte wil vertellen.

Mijn strategie is om fysiek, energetisch en emotioneel je dier te onderzoeken en te behandelen. Ook het voer en de levenssituatie wordt in ogenschouw genomen. In dit proces speelt de bezitter een belangrijke rol. Ik wil niet alleen uitvinden hoe ik je dier kan helpen maar mijn doel is ook om samen uit te vinden, waarom je dier ziek is geworden.

WhatsApp Image 2020-03-25 at 18.02.12.jp
Asset 10@4x.png
bottom of page