top of page
Werkwijze

Testen

Het begint met testen. Over wat haren, bloed of speeksel, afhankelijk wat het probleem van het dier is, test ik d.m.v. bioresonantie uit, wat de oorzaak van het probleem of de ziekte zou kunnen zijn. Het is mogelijk, dat ik meerdere oorzaken vind. De organen, het bewegingsapparaat, hormonen etc. worden ook uitgetest. Zo krijg ik een beeld van de gehele gezondheidstoestand van je dier. Tevens maak ik nog gebruik van de biotensor om nog uitgebreider onderzoek te doen naar het voer en de omgeving. Vervolgens wordt een behandelplan opgesteld, inclusief een voedingsadvies, dat erop gericht is het zelfgenezend vermogen van jouw dier te stimuleren en optimaliseren. Afhankelijk van de aard en de ernst van de klacht zullen een of meerdere vervolg-consulten gewenst zijn.
Samenwerking met dierenartsen
Gebruikt jouw dier medikamenten, of is het al bij een dierenarts in behandeling, prefereer ik een samenwerking met de behandelende dierenarts. Bijvoorbeeld het afbouwen van het gebruik van medikamenten moet onder toezicht van een dierenarts gebeuren. Ook heb ik vaker een fantastische samenwerking met dierenartsen gehad, als er snel moet worden gehandeld of om een medikament kortdurend in te zetten. We kunnen elkaar aanvullen, het gaat er uiteindelijk om dat jouw dier zich zo snel mogelijk weer goed voelt, en jij daardoor ook!
Behandelen
Met een bioresonantie-behandeling worden de gevonden disbalansen weer in resonantie gebracht. Met de andere therapieën die ik aanbied, heb ik de mogelijkheid je dier nog verder te ondersteunen en zo een blijvend optimaal resultaat te behalen.
b47d8d13-d994-4a5f-8a98-8133d400df4f.JPG
Preventief testen

Jij kan bij jouw dier al ziektes voorkomen door het regelmatig preventief te laten testen. Omdat ik frequenties meet zie ik al, voordat er symptomen optreden, of er bij jouw dier iets aan de hand is. Dit komt omdat ik frequenties in mega- giga-, en theraherz kan meten. Is dat niet fantastisch?!

Whitewave5.png
bottom of page